Tips & advies: Paard

Wat kan ik doen voor mijn dieren bij hoge temperaturen?

Geschreven door Thomas Nachtergaele

De afgelopen jaren kregen we tijdens de zomer meer en meer te maken met hoge of zelfs extreme temperaturen. Voor ons als mens is dit soms wat moeilijker functioneren, maar ook onze dieren hebben het bijzonder lastig tijdens de hele warme periodes. Waar moet je extra op letten? Wat kan je doen om het hen toch iets aangenamer te maken? Ik som het eens kort voor je op!

Lees meer

Detox voor jouw paard: wat, waarom, hoe en wanneer?

Geschreven door Thomas Nachtergaele

Het sportseizoen loopt ten einde en de herfst- en winterperiode komen eraan. Tijd om even de aandacht te vestigen op iets wat noodzakelijk is om actieve (sport)paarden gezond te houden: een detoxkuur! 

Ik leg in het volgende blogartikel uit wat het precies is, waarom het nuttig is en ook hoe je dit doet!

 

Lees meer

Mijn paard is te mager: hoe los ik dit op?

Geschreven door Thomas Nachtergaele

In onze winkel ondervinden we dat er meer en meer vraag komt naar een product die zorgt voor veilige gewichtstoename bij paarden.

Daarom heb ik in dit artikel de mogelijke oorzaken en bijhorende oplossingen opgesomd.

Lees meer

Wat is het perfecte rantsoen voor mijn paard?

Geschreven door Thomas Nachtergaele

Het opstellen van een gezond en evenwichtig voedingsrantsoen voor uw paard is zeker niet gemakkelijk. De mensen van Cavalor beseffen dit ook en daarom helpen ze je een handje!

Cavalor heeft een handige tool ontworpen waarmee je gratis en op enkele minuten tijd een gedetailleerd rantsoen voor uw paard(en) kan samenstellen.

Lees meer

Categorieën

Recente reacties