Gratis verzending vanaf 50 euro
Persoonlijk advies
Unieke selectie producten
0
0
Review Logo4.8/5 @ Trustpilot

Over ons

“Je bent niet de eerste die ons om advies vraagt”

Nazareth is een landelijke gemeente tussen Oudenaarde en Gent. Dat was in de jaren ’60, toen Nachtergaele hier een kippenkwekerij begon en tussendoor ook nog de omliggende landbouwbedrijven bevoorraadde met dierenvoeder niet anders. De gezondheid van de dieren en het al dan niet gedijen van de gewassen op het veld was dag in dag uit het favoriete gespreksonderwerp. 

Tips en advies

Na verloop van tijd waren het niet enkel de leveranciers of collega’s land- en tuinbouwers maar steeds vaker ook particulieren die aan de keukentafel kwamen aanschuiven voor tips en advies. Ik was er in die tijd van mijn grootouders nog niet bij maar ik zie het zo gebeuren. Koffiekan op de stoof, fles op tafel… Meer nog, toen in 1997 het laatste kippenei uitgebroed was en mijn ouders het bedrijf overnamen, was dat nog niet anders.  

Voor specialisten en voor zij die dat graag willen zijn

Terwijl mijn vader met de vrachtwagen de leveringen afwerkte bij de landbouwers, bouwde mijn moeder een kleinschalige winkel met dierenvoeding en tuinproducten uit, tot het oude magazijn te klein werd. In 2007 kwam er een nieuw gebouw in de plaats dat vijf keer groter was.  Daar bieden we tot op vandaag een volledig gamma producten aan voor particuliere tuin- en dierenliefhebbers. Voor specialisten en voor zij die dat graag willen zijn. 

Zorgzaam opgebouwde ervaring

De dagen verstrijken hier nog steeds op het ritme van de natuur en de seizoenen. Het welzijn van dieren en planten is nog steeds met stip het gespreksonderwerp nummer één. Onze ervaring is na al die jaren echter almaar rijker geworden. Je zal met andere woorden zeker niet de eerste zijn die ons om advies vraagt en je zal niet de laatste zijn die we met heel veel plezier helpen. 

Thomas Nachtergaele

Voor al uw vragen

Telefonisch

Bereikbaar tijdens openingsuren

+3293861572

E-mail

Binnen de 48 uur een antwoord!

Mail ons!

Social media

Volg ons en blijf op de hoogte!

4.8/5Review LogoWij scoren een 4.8/5 op Trustpilot

Nachtergaele, Uw partner voor dier & tuin

Steenweg Deinze 68a
9810 Nazareth
België

BE0740324883

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »