Gratis verzending vanaf 50 euro
Persoonlijk advies
Unieke selectie producten
0
0
Review Logo4.8/5 @ Trustpilot

Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzending

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf 49 euro betaal je geen verzendkosten! Bij een bestelling van minder dan 49 euro, variëren de verzendkosten op basis van gewicht en/of afhaling in service point en levering aan huis.We streven ernaar om geplaatste bestellingen in België af te leveren binnen de 3 dagen.

Verzenden naar het buitenland

Bij bestellingen vanaf 49 euro, vervallen de verzendkosten naar Nederland. Bij een bestelling van minder dan 49 euro, betaal je 6,95 euro tot 8,50 euro verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het pakket. We streven ernaar om geplaatste bestellingen in Nederland af te leveren binnen de 4 dagen. 

Bestelling opvolgen

Zodra we je bestelling hebben verstuurd, ontvang je een e-mail met een trackingnummer. Met dit nummer kan je op de website van de geselecteerde vervoerder jouw bestelling volgen.

Help, ik heb een fout gemaakt in het verzendadres? Wat als ik een verkeerd adres heb opgegeven?

Indien je een fout opmerkt in het verzendadres, contacteer ons dan zo snel mogelijk. Als het pakket nog niet vertrokken is of net afgeleverd bij de vervoerder, dan kunnen wij nog een aanpassing doen. Lukt dit niet meer? Dan zal het pakket worden teruggestuurd naar onze winkel en dienen er standaard 6 euro verzendkosten betaald te worden, ookal werden er al verzendkosten betaald bij het plaatsen van een bestelling. Bpost ziet dit als het versturen van een nieuw pakket. Helaas brengen ze hier dus een volledige transportkost voor in rekening.

Terugzenden

Waarom niet gratis retourneren?

Wij bij Nachtergaele, Uw partner voor dier & tuin kiezen ervoor om geen gratis retour aan te bieden. Dit is een bewuste keuze. We verwachten dat een aankoop bij Nachtergaele een weloverwogen keuze is. De primaire intentie van (een deel van de) aangekocht producten terug te sturen hoort hier niet bij. Wij zijn van mening dat een gratis retour beleid zorgt voor extra vervuiling, extra kosten,... Vandaar dus de bewuste keuze. Natuurlijk zijn we flexibel. Valt een product onder garantie of is er iets foutgelopen? Neem dan zeker contact met ons op en we komen samen tot een oplossing.

Wat zijn de kosten om een product terug te sturen?

Bij het terugzenden van een product, betaal je de verzendingskosten zelf. De prijzen verschillen, afhankelijk van de vervoerder. Gaat het om een ruil? Contacteer ons. Dan maken we een retourlabel aan, nemen wij de helft van de retourkosten op ons en betaal je maar 4 euro voor een retourlabel.

Krijg ik mijn geld terug bij een retournering?

Zodra wij je retourzending goed ontvangen hebben en het product nog in ongebruikte staat is, storten we het betaalde bedrag binnen de 30 dagen terug.

Kan ik een artikel retourneren?

Dat kan in onze winkel in Nazareth, binnen de 30 dagen na levering. Breng je ons wel vooraf op de hoogte? Dit kan telefonisch +32(0)9 386 15 72 of via [email protected]. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, factuur en retourformulier kunnen geruild worden.

Je kan binnen de 30 dagen na levering ook producten terugsturen naar Steenweg Deinze 68A, 9810 Nazareth. Breng ons vooraf telefonisch op de hoogte via +32(0)9 386 15 72 of via [email protected]. Bij het retourneren betaal je de verzendingskosten zelf. Na ontvangst van de retourzending storten we het betaalde bedrag binnen de 30 dagen terug. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren en factuur kunnen worden teruggenomen. 

Kan ik goederen omruilen?

Binnen de 30 dagen na levering kan je de bestelling gratis omruilen in onze winkel in Nazareth. Gelieve ons eerst op de hoogte te brengen via mail [email protected] of telefonisch 09 386 15 72. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren en factuur kunnen geruild worden.

Wanneer je wil ruilen via het internet stuur je het artikel binnen de 30 dagen terug naar Nachtergaele, Steenweg Deinze 68A, 9810 Nazareth. Verwittig ons van deze retourzending via e-mail op [email protected] of bel naar 09 386 15 72.

Voor al uw vragen

Telefonisch

Bereikbaar tijdens openingsuren

+3293861572

E-mail

Binnen de 48 uur een antwoord!

Mail ons!

Social media

Volg ons en blijf op de hoogte!

4.8/5Review LogoWij scoren een 4.8/5 op Trustpilot

Nachtergaele, Uw partner voor dier & tuin

Steenweg Deinze 68a
9810 Nazareth
België

BE0740324883

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »