Gratis verzending vanaf 50 euro
Persoonlijk advies
Unieke selectie producten
0

WE BLIJVEN OPEN IN JULI & AUGUSTUS

0
Review Logo4.9/5 @ Trustpilot

WE BLIJVEN OPEN IN JULI & AUGUSTUS

Door Thomas Nachtergaele, 31 mei 2024

Waarom Dibaq Sense hondenvoeding kiezen? Heerlijk & gezond!

Dibaq Sense Hondenvoer: Rijk aan dierlijke eiwitten

Dibaq Sense gebruikt alleen de beste ingrediënten voor een optimale gezondheid en welzijn van uw hond. In plaats van goedkope plantaardige eiwitbronnen, bevat Dibaq Sense hondenvoer hoogwaardige dierlijke eiwitten van konijn, eend, kalkoen, lam,... Deze dierlijke eiwitten zijn gemakkelijker voor honden om te verteren en bevatten alle essentiële aminozuren die honden nodig hebben om de maximale voedingswaarde uit een voeding te halen.

Geen rundvlees

Omdat sommige honden allergisch reageren op rundvlees, bevat Dibaq Sense heel bewust geen rundvlees. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van andere hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen die minder waarschijnlijk allergische reacties veroorzaken.

Voedzaam en volledig

Naast hoogwaardige dierlijke eiwitten bevat Dibaq Sense ook gezonde vetten, verteerbare koolhydraten, vezels en een reeks vitaminen en mineralen om de voedingsbehoeften van uw hond volledig te dekken. Er zijn geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of vulstoffen toegevoegd. De juiste hoeveelheid eiwit, vet, vitaminen en mineralen zorgen er verder voor dat de hondenvoeding van Dibaq Sense perfect uitgebalanceerd is en dus ook een volledige maaltijd waar je niets extra meer aan hoeft toe te voegen.

Extra voordelen van een voedzaam dieet voor je hond? Glanzende vacht, heldere ogen, sterkere botten en spieren, gezonde tanden en tandvlees,... Om er maar enkele op te noemen! :-)

 

Dibaq_Sense_Hondenvoeding

 

Waarom vers vlees een meerwaarde is in hondenvoer

Honden zijn carnivoren en hebben een goed ontwikkeld reukvermogen en smaakpallet. Vers vlees activeert ook deze zintuigen en maakt de maaltijd aantrekkelijker. Zeker bij de honden die wat kieskeuriger zijn bij het eten. Vers vlees in hondenvoer draagt daarom in hoge mate bij aan de smakelijkheid. En vers vlees heeft nu eenmaal meer smaak dan gedroogd vleesmeel omdat natuurlijke smaken beter behouden blijven dan bij de gedroogde ingrediënten.

Een tevreden hond eet met meer plezier. Hierdoor krijgt je hond alle nodige voedingsstoffen in zijn lichaam die het nodig heeft. En dat komt uiteindelijk zijn gezondheid ten goede.

 

Dibaq Sense Blikvoeding

 

Hoe Dibaq Sense een hond gezond houdt

Premium Ingrediënten

Er wordt alleen gebruik gemaakt van de meest natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten in Dibaq Sense hondenvoer om de gezondheid van uw hond te optimaliseren.

Gebalanceerde Voedingsstoffen

De voeding is zorgvuldig samengesteld om de juiste hoeveelheden eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen te bevatten die uw hond nodig heeft voor een gezond lichaam. Elke portie Dibaq Sense hondenvoer bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van elke voedingsstof zoals vastgesteld door dierenartsen en voedingsexperts.

Verteringsvriendelijk

Dibaq Sens kiest voor ingrediënten met een hoge biologische waarde en verteerbaarheid om de opname van voedingsstoffen te maximaliseren en de ontlasting te minimaliseren. Belangrijk detail: de unieke receptuur is ook vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen die de spijsvertering kunnen verstoren.

Ondersteunt Gezonde Spieren & Botten

Essentiële aminozuren, eiwitten, calcium, fosfor en andere voedingsstoffen in Dibaq Sense hondenvoer helpen gezonde spieren, botten en gewrichten te ondersteunen. De formule bevat de juiste verhouding calcium/fosfor voor optimale opname en gebruik van deze belangrijke mineralen.

Gewrichtsbescherming

In elk recept is er een toevoeging van chondroitine en glucosamine voorzien. Zo worden de gewrichten van je hond ondersteunt en beschermt. Een groot pluspunt voor de groeiende pup of de verouderende hond.

 

Dibaq Sense Voordelen

 

Zeer geschikt voor allergische honden

Hypoallergeen

De voeding werd speciaal ontwikkeld voor honden met voedselallergieën en -intoleranties. Het bevat geen tarwe, maïs of soja en is vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveerstoffen. Dibaq Sense bevat alleen hoogwaardige ingrediënten die de gezondheid van uw hond ondersteunen, zoals verse vis, lamsvlees, aardappelen en groenten. Dus geen goedkope vulstoffen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of overbodige toevoegingen. Uw hond krijgt alleen de beste ingrediënten, zoals omega 3 en 6, glucosamine, kurkuma en prebiotica om de gezondheid te ondersteunen. Door het zorgvuldig selecteren van ingrediënten wordt er gezorgd voor een optimale verdraagbaarheid en verminderen de kans op allergische reacties.

Conclusie

Een gezond en lang hondenleven begint met het levensnoodzakelijke: voeding. Maak je daar de juiste keuze? De kansen worden aanzienlijk groter op een lang en gelukkig hondenleven en de kansen op onnodige en stressvolle dierenartsbezoeken worden aanzienlijk kleiner.

Wij selecteren ons assortiment hondenvoeding op basis van strenge kwaliteitsnormen en volgen ook verder op waar de behoefte van de hedendaagse hond ligt. Dibaq Sense is daarom een perfecte aanvulling aan onze selectie hondenvoeding en werd met veel enthousiasme onthaald bij de klanten in onze winkel (Nazareth) en webshop. Een echte aanrader!

Ontdek ons ruim assortiment Dibaq Sense brokken en Dibaq Sense blikvoeding.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »