Gratis verzending vanaf 50 euro
Persoonlijk advies
Unieke selectie producten
0
0
Review Logo4.8/5 @ Trustpilot

Edialux Sorkil Pasta AM

Edialux Edialux Sorkil Pasta AM
Productomschrijving

Sorkil Pasta AM is een onweerstaanbare lokaaspasta ratten en muizen te bestrijden, binnenshuis en buitenhuis rond gebouwen. Door de speciale samenstelling is dit een vettig, deegachtig en bijzonder aantrekkelijk lokaas voor knaagdieren. De dood treedt pas op enkele dagen na consumptie van het lokaas, zodat lokaasschuwheid uitgesloten is. Het lokaas is gedurende gans het jaar inzetbaar. Samenstelling: 0,0025 % difenacoum.

Gebruiksaanwijzing

Tegen muizen, gebruik binnen: Leg max 3 zakjes in een veilige, niet makkelijk te openen lokaasdoos met 5m afstand tussen de lokaasdozen (2m in geval van een ernstige plaag) in de zones waar de muizen actief zijn. Plaats de lokaasdozen steeds tegen een muur. Het lokaasdoosje dient 2 of 3 dagen na begin van de bestrijdingsactie en hierna wekelijks geïnspecteerd te worden om te controleren of het lokaas wordt gegeten en om dode dieren te veiwijderen. Navullen indien nodig.

Tegen ratten, gebruik binnen en buiten: Leg tot 14 zakjes in een veilige, niet makkelijk te openen lokaasdoos met 10m afstand tussen de lokaasdozen (5m in geval van een ernstige plaag) in de zones waar de ratten actief zijn. Plaats de lokaasdozen steeds tegen een muur. De lokaasdozen dienen voor ratten pas 5 tot 7 dagen na het begin van de behandeling te worden bezocht en daarna ten minste wekelijks, om te controleren of het lokaas geaccepteerd wordt en de lokaasdozen intact zijn en om dode knaagdieren te verwijderen. lokaas indien nodig aanvullen.

Dosis

Muizen: max. 3 zakjes/voerplaats

Ratten: max.14 zakjes/voerplaats

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Tags

Wat je onlangs bekeek

Edialux Edialux Sorkil Pasta AM
Edialux Sorkil Pasta AM

Onweerstaanbare lokaaspasta ratten...

Onweerstaanbare lokaasp...

€9,70 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »